29.1.2023 ČTA AUSTRALIAN OPEN LTC Houštka

29.1.2023 ČTA AUSTRALIAN OPEN LTC Houštka

V sobotu 29.1. jsme se společně s našimi 10 tenisty sešli v tenisovém klubu LTC Houštka. Krom našich stálých účastníků se zde objevili i 3 noví členové.

Ve skupině A se bojovalo až do samotného konce a atmosféra byla napjatá. Vítězně vyšel ze skupiny na 1. místě Josef Bubeníček a postoupil přímo do semifinále. O postup poté bojovali 3 tenisté Pavel Franc, Zbyněk Vávra a Martin Vlach. Nakonec do útěchy byl odsunut Pavel Franc, zbylí 2 postoupili do čtvrtfinále.

Ve skupině B se nacházeli všichni 3 noví hráči. Nutno říci, že ani zdaleka nebyli zastrašeni našimi veterány Davidem Matou a Petrem Čermákem a vedli si výtečně. Nejvíce se to ovšem podařilo Martinu Vlachovi, který vyšel ze skupiny bez jedné jediní prohry, a tak se hned protlačil do semifinále. Následně na 2. místě ho následoval David Mata. Poslední čtvrtfinalista byl Andrej Suchánek.

Se ztrátou pouze 2 gamů po čtvrtfinále a finále útěchy se stal Adam Borovka výhercem útěchy po finále 6 : 2 s Pavlem Francem. A tak si domů odnesl svojí získanou trofej.

Čtvrtfinále byla vyhrána hráči umístěnými na 2. místě ve své skupině, tedy Davidem Matou a Zbyňkem Vávrou, a tak se i oni dostali do semifinále tohoto turnaje. Tady se už potkali s výherci skupin, a nakonec po odehraném semifinále se 1. ze skupiny A utkal s 1. ze skupiny B. To znamenalo finále mezi Josefem Bubeníčkem a Martinem Vlachem. Trofej za AO si nakonec odvezl vítězný Josef Bubeníček a Martinovi Vlachovi nechal 2. místo.

Gratulace všem výhercům a doufáme, že turnaj všechny dostatečně zabavil, a to především naše 3 nové členy. Děkujeme ale všem tenistům, že se dostavili a mohli nám ukázat krásný tenis. 😊

Celý žebříček je již aktualizovaný, odkaz zde: http://czechtennisacademy.cz/zebricek-cta-tour/

Adam CZECH TENNIS ACADEMY

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *