Reportáž Madrid 2022

🇪🇸Madrid 500🇪🇸 30.4.2022 Pepík Lukáš COURT CENTRALE Chrást n.S.

Letošního 3.ročníku nejen prostředím opravdu speciálního turnaje se zúčastnilo 6 z nejpravidelnějších hráčů ČTA. Ve vlemi přátelské atmosféře se utkali každý s každým a jelikož v podstatě nikdo celý den neopustil prostor kurtu a ještě dorazil i nejeden fanoušek i atmosféra a podpora diváků byla dokonalá.
Skvěle zahájil turnaj ve výborné formě hrající Tomáš Moravec, když porazil v jednom z vrcholů Simonu Cettlovou a pak i Petra Čermáka, bohužel následný stav jeho kotníku mu neumožnil pokračovat v bojích a účastnil se již jen společensky.
Poté se událo největší překvapení turnaje kdy domácí Petr Lukáš vypráskal 6-2 Petra Čermáka a získal tak své první vítězství na okruhu a to pro něj nebylo vše.
Vše dospělo k tomu, že poslední 2 utkání byla utkání o medaile, v souboji o 3.místo byl hořkosladkým vítězem v životní forě hrající Petr Čermák, když porazil Viktora Lukáše 6-3, ale stejně mu to nestačilo na lepší než 5.místo, Viktorovi ale k trofeji nakonec chyběl 1 game. A tak se radoval v publiku sedící Petr Lukáš.
Finále mezi Simonou a předloňským vítězem Davidem Matou nejdříve směřovalo poklidně za Davidem, když vedl 5-1 pak ale Simona ještě zpřesnila svou již do té doby velmi kvalitní hru a dotáhla se na 4-5, ale nakonec to nestačilo a pro nejcennější trofej dokráčel podruhé David.
Vše zakončila parádní EXIBIČNÍ ČTYŘHRA kde zvítězil…..TENIS..!!

Těšíme se nepozději za rok zas 🙂